Innovation

 
DA Christie som utvecklar dessa grillar sedan 1970- talet har som måtto:
"Genom vårt engagemang för kontinuerlig förbättring och produktutveckling har vi varit ansvariga för varje större innovation inom parkgrill industrin, sedan vi först introducerade gemenskapens grill på marknaden." - VD, Alex Christie

Design

En gemensam grill är speciellt utformad för allmän användning: lätt att underhålla och enkel att använda. Genom att trycka på multifunktionsknappen startas tillagningscykeln, som slutar automatiskt efter en förinställd tid eller när knappen trycks in igen för att stoppa processen. Finns i gas- och elmodeller, de är lämpliga för de flesta platser, inklusive frätande miljöer vid havet. Ursprungligen endast tillgängligt som inbyggda och inbyggda alternativ, vårt engagemang för pågående innovation ledde till utvecklingen av våra bänkskivor av rostfritt stål, Modular Series och A-serier som svar på kundernas efterfrågan på en kostnadseffektiv, säker, robust och grill med lågt underhåll. Tillverkade av hållbara, icke-brandfarliga material inklusive aluminium, rostfritt stål och fibercement, de är plattpackade och lätta att montera, vilket sparar transport- och installationskostnader.

 

Prestanda

Vi är stolta över hela vår livs föreställning av våra samhälls grillar. Till skillnad från inhemska och kommersiella BBQ-produkter är våra produkter designade för att hålla i många år och konstruerade för kontinuerlig drift - ofta i tuffa miljöer och av krävande användare. Våra hygieniska, korrosionsbeständiga kokplattor i rostfritt stål är tillräckligt kraftfulla för att snabbt laga stora mängder mat samtidigt som de är mycket energieffektiva, och de är garanterade i två år. Våra bänkskivor och omslag har en övergripande design livslängd på mer än tio år. Med all elektronik och kontroller i spishällen kan de enkelt monteras på en befintlig grillbänk, så att du enkelt kan uppgradera till vår senaste, energieffektiv teknik.

 

Säkerhet och hygien

Våra grillar i samhället har utvecklats specifikt för att hantera risken för personskador och miljöriskerna med buskbränder, orsakade av att grilla mat över kol eller öppna lågor. Därför har varje Christie-grill patenterade säkerhetsfunktioner som utvecklats av oss: stekplattan har en unik steriliserings cykel som eliminerar bakterier; alla kontroller är lätta att komma åt och använda, men utom räckhåll för de flesta barn; en varning hörs när det ändras i driftläge, så att användaren alltid vet exakt vad grillen gör; och oavsiktlig användning förhindras av en startknapp som måste hållas nedtryckt i sex sekunder innan enheten slås på.