Avancerad grillteknik

 
 
 

Den sofistikerade tekniken i våra högeffektiva elektriska hällar överträffar alla krav på tillförlitlighet, ekonomi och matlagningsprestanda, medan den unika steriliseringscykeln ger fullständig sinnesro

Digital prestanda 

Liksom de flesta avancerade hushållsapparater innehåller våra energieffektiva hällar den senaste grilltekniken för att säkerställa bästa möjliga matlagningsupplevelse. Resultatet av kontinuerlig innovation och förfining under många decennier, varje ny Christie-grillmodell testas uttömmande i verkliga applikationer för se till att det uppnår en optimal balans mellan tillagningsprestanda och strömförbrukning. Noggrann värmeavkänning och temperaturjustering i realtid krävs för att ge en tillfredsställande grillupplevelse. Med den senaste digitala tekniken kommer den förprogrammerade tillagningscykeln för våra grillar snabbt att värma upp värmeplattans temperatur - sterilisera tillagningsytan - övervaka och justera kokplattans temperatur ständigt och noggrant för att säkerställa att maten tillagas effektivt och enhetligt, utan stygn eller kolning. För mer information om grillteknik och strömförbrukning, ladda ner vårt faktablad.

Elektrisk grill

Elektrisk effektivitet mäts inte med förenklade effektvärden: ett komplext mått kombinerar den totala energiförbrukningen och den tid det tar att laga mat grundligt och hygieniskt. Vår prisbelönta 3,4 kW CC2 elektriska spishäll är den ultimata grill apparaten, tillräckligt kraftfull för kraven på kontinuerlig användning som besegrar många låg-effektiva alternativ. Forskning har visat att våra grillar används mest av stora grupper och familjer på fem eller fler personer. För att tillgodose deras krav har den högeffektiva grillhällen den optimala balansen mellan energieffektivitet och möjligheten att grilla stora mängder mat snabbt, jämnt och hygieniskt.