Tillgänglighetsanpassad elgrill

 

Vår hyllade grillutrustning i A-serien är utformad för att uppfylla de stränga specifikationerna för rullstolsanvändare. Det är Disability Discrimination Act (DDA) kompatibelt, samtidigt som det ger universell tillgång till sittande användare av alla förmågor.

Singelbänk


Designad speciellt för användning med våra lika berömda elektriska stekplattor, den skulpturella formen av A-serien, rullstolsanpassad allmän grill, är ett modernt fordon för vår beprövade effektiva, pålitliga matlagningsteknik. Spishällen är placerad så att rullstolen och andra sittande användare lätt kan nå grillplattan men är tillräckligt långt borta för att små barn inte kan nå varma ytor. A-serie grillbänkens hela rostfria stålkonstruktion syftar till fullständig korrosionsbeständighet och enkelt underhåll. Efter montering visar den sömlösa ytan inga synliga fästen, medan den robusta konstruktionen syftar till ultimat hållbarhet och vandal beständighet. När du utformar för åtkomst och rörlighet i Australien och Nya Zeeland, se Australian Standard, AS 1428 (Design för åtkomst och rörlighet).

Christie-A-Series-Single-Technical-Sheet.pdf

Dubbelbänk

En- och dubbelbänk A-seriens grillar levereras platt för att minska transportkostnaderna och underlätta åtkomst till platsen. De är klara för montering av alla kompetenta personer, med steg-för-steg-instruktioner som minskar installations kostnaderna. De är utformade speciellt för att motstå den hårda offentliga användningen och ger dig många års problemfri service med minimalt underhåll. Som med alla Christie-produkter är komponenter och reservdelar tillgängliga från vår reservdelsavdelning, vilket gör service och långvarigt underhåll till en problemfri upplevelse för tillgångs ägare. När du utformar för åtkomst och rörlighet i Australien och Nya Zeeland, se Australian Standard, AS 1428 (Design för åtkomst och rörlighet).

Christie-A-Series-Double-Technical-Sheet.pdf